CERCETAŢI PENTRU INFRACŢIUNI RUTIERE

CERCETAŢI PENTRU INFRACŢIUNI RUTIERE

CERCETAŢI PENTRU INFRACŢIUNI RUTIERE

Poliţiştii mureşeni au depistat în judeţul Mureş mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

* La data de 24 martie a.c., în jurul orei 19:06, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, au identificat pe DN 15, pe raza localităţii Periş, un bărbat, în vârstă de 58 de ani din localitatea Ungheni care a condus un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

* La data de 24 martie a.c., în jurul orei 16:30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu – Mureş au oprit pentru control, pe str. Calea Romana în localitatea Ivăneşti, din judeţul Mureş, un moped condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani din Ivăneşti.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieşit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, poliţiştii au stabilit că mopedul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

* La data de 24 martie a.c., în jurul orei 05:10, poliţiştii Oraşului Luduş au depistat pe strada Avram Iancu din localitate, un bărbat, în vârstă de 25 de ani din Luduş, care ar fi condus un autoturism, implicat într-un accident cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a şoferului, a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

* La data de 27 martie a.c., în jurul orei 00:10, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Oraşului Târnăveni, au identificat pe strada Victoriei din municipiu, un bărbat, în vârstă de 51 de ani din localitatea Târnăveni care a condus un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta a refuzat prelevarea.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

* La data de 27 martie a.c., în jurul orei 02:50, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Târnăveni, au identificat pe DJ 142 A, între localităţile Găneşti şi Băgaciu, un bărbat, în vârstă de 33 de ani din Deaj care a condus un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieşit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” şi „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.