Creşte preţul la carne! Creşte şi profitul multinaţionalelor!

Creşte preţul la carne! Creşte şi profitul multinaţionalelor!

Creşte preţul la carne! Creşte şi profitul multinaţionalelor!

Nu trece o zi fără ca românii să nu fie împovăraţi de preţuri colosale.

Carnea de porc a ajuns să coste 30 de lei pentru un kilogram, cu 2 lei mai mult faţă de luna trecută şi cu 15% faţă de anul trecut. Este cea mai mare scumpire din statele UE, chiar dacă bietul fermier român nu primeşte bani mai mulţi pentru marfa sa.

Motivul este politica de sabotare pe care această guvernare ruşinoasă o duce asupra producătorilor români de carne pentru ca lanţurile comerciale să îşi crească profiturile. La asta se adaugă şi aşa-zisa Lege a porcului prin care se intenţionează decimarea marilor şi micilor ferme româneşti.

Aşa cum am preconizat şi scumpirea pâinii, de la 1 leu la 2 lei, şi s-a adeverit, sarabanda creşterii preţurilor nu se va opri. Multinaţionalele sunt prea flămânde, iar Guvernul României devine în mod oficial tot mai obedient faţă de acestea, în detrimentul poporului român pe care ar trebui să îl sprijine prin politici publice şi prin programe naţionale de subvenţionare.

22 martie 2022
Biroul de presă


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.