Dănuţ Pop (PER) îi atrage atenţia lui Iohannis că face afirmaţii periculoase pentru România şi români

Dănuţ Pop (PER) îi atrage atenţia lui Iohannis că face afirmaţii periculoase pentru România şi români

Dănuţ Pop (PER) îi atrage atenţia lui Iohannis că face afirmaţii periculoase pentru România şi români

Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop nu este de acord ca România să solicite noi sancţiuni în războiul ruso-ucrainean şi consideră drept iresponsabil gestul făcut de Iohannis în cadrul întâlnirilor sale la nivel european.

„În urma discuţiei de ieri cu Preşedintele Consiliului European, Klaus Iohannis s-a apucat să ceară el sancţiuni mai dure împotriva Rusiei. Adevărul este că România chiar se află în situaţia de a-i călca pe ruşi pe coadă constant. Am primit nenumărate semnale de ameninţare din partea lui Putin, suntem vai mama noastră în ceea ce priveşte echipamentele militare, că la noi cad avioanele şi elicoptere şi ne mor militarii, fără să fie război, dar Iohannis se simte suficient de sigur pe el încât să ne încaiere cu Rusia.
La acea întâlnire trebuia să spună şi el ceva, ba mai mult chiar să iasă în evidenţă. Ne-am bucura însă dacă ar face Iohannis spectacol fără să implice România şi românii şi fără să arunce ţara în cine ştie ce scandal. Că în caz de război cu ruşii ştim sigur că Iohannis ar pleca din ţară, asta dacă nu-l prinde atacul într-o vacanţă, dar noi, muritorii de rând, noi ce facem?” susţine Dănuţ Pop.

În cadrul războiului ruso- ucrainean, atât preşedintele Putin cât şi ministrul său de externe Serghei Lavrov au atenţionat România să nu se implice. În caz contrar Rusia va acţiona.

Biroul de presă al Partidului Ecologist Român


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.