Delta Dunării, pregătită să-şi întâmpine oaspeţii de Sărbatorile Pascale

Delta Dunării, pregătită să-şi întâmpine oaspeţii de Sărbatorile Pascale

Destinaţia turistică Delta Dunării este şi anul acesta, în topul preferinţelor, atrăgând mii de turişti care aleg să petreacă vacanţele în mijlocul naturii, în una dintre cele mai frumoase Rezervaţii a Biosferei.

Se apropie minivacanţa de Paşte şi Delta vă aşteaptă cu oferte variate de la case tradiţionale, pensiuni şi până la hoteluri de 3, 4 şi 5 stele, gradul de ocupare, la ora actuală, fiind de aproape 60% în majoritatea unităţilor de cazare.

Administratorii de pensiuni şi hoteluri au pregătit pe lângă mese festive cu produse tradiţionale şi activităţi pentru întreaga familie: plimbări cu barca, cu caiacul, canoea, biciclete, concursuri de tras cu arcul, căutatul ouălor de către copii. La toate astea se adaugă muzica şi dansurile tradiţionale ale ansamblurilor comunităţilor din Deltă.

Asociaţia Delta Dunării aduce în atenţia dumneavoastră câteva oferte pentru minivacanţa de Paşte, atât din zona continentală, cat şi din inima Deltei. Pachetele turistice pentru minivacanţa de Paşte pornesc de la 1350 lei pentru două persoane şi ajung până la 700 euro. Serviciile pot fi achitate si cu ajutorul voucherelor de vacanţă.

Pensiunea Perla Sulina vă aşteaptă cu o ofertă de 3 nopţi cu servicii de demipensiune cu masa festivă inclusă şi două excursii de aproximativ 3 ore în Delta Dunării. Restaurantul pensiunii promovează bucătăria de tip „Slow Food”, având la bază alimente tradiţionale şi reţete culinare locale. Tarifele pornesc de la 850 de lei/ persoană.

Raiul pescarilor, Holbina Trei Bibani de la Dunăvăţu de Jos, v-a pregătit mese festive cu produse tradiţionale, plimbări pe canale cu bărci cu motoare ecologice, canoe, excursii la Plaja salbatică Perişor, programe personalizate de pescuit în incinta privată.

Casa Pescarilor din satul Lunca vine cu o ofertă de Paşte de 4 nopti de cazare pentru două persoane, la 2500 de lei. Toate mesele sunt incluse, iar platourile cu produse tradiţionale vor fi raiul iubitorilor de peşte. Oaspeţii au acces la bărci cu vâsle, caiace, canoe şi biciclete.

Pentru cei care doriţi să evadaţi în inima Deltei, la Crişan, pe insula Lebada Luxury Resort & SPA, sunteţi aşteptaţi la transfer cu ambarcaţiuni moderne, din localitatea Murighiol. Odată ajunşi la destinaţie, vă veţi întâlni cu luxul din Delta Dunării, beneficiind de cazare şi meniu de cinci stele şi de multe surprize. Resortul oferă acces la SPA şi la piscinele interioare încălzite.

Hotel Egreta Hidroturism aşezată într-o zonă superbă, în Uzlina, vă oferă trei nopţi cazare în regim de demipensiune, transfer cu barca la Murighiol pentru slujba de Înviere, plimbare pe canalele Delte, pentru 1.100 lei/persoană.

Hotelul Mon Jardin din Mahmudia îşi aşteaptă oaspeţii cu slujba de Înviere la biserica din localitate, mese festive cu produse tradiţionale şi cu o minunată plimbare de patru ore in Delta Dunării cu cea mai nouă şi spectaculoasă navă din Deltă. Tarifele pornesc de la 1.439 de lei

La Pensiunea Sharaiman din Dunăvăţu de Jos, timp de 4 zile, aveţi posibilitatea de a explora atât zona rurală, cât şi sălbăticia Deltei în excursii cu barca pe canalele şi lacurile biosferei până la plaja sălbatică Perişor, cu deschidere la Marea Neagră. Oferta include cazare, mic dejun şi plimbare cu barca. Preţul este de 1.395 lei pentru două persoane.

La Hotel Wels din Băltenii de Sus, Beştepe, asigură o vacanţă de 4*cu o ofertă care cuprinde cină festivă cu mâncăruri tradiţionale de Paşte, concurs de tir cu arcul cu premii surpriză, şedinţă de masaj cu role din pietre de jad iar copiii vor căuta ouă şi surprize ascunse de iepuraş. Preţurile pornesc de la 1.435 de lei.

La Pensiunea Cuplu Calator din Jurilovca turiştii sunt aşteptaţi cu mese copioase de Paşte cu mâncare tradiţională şi multe surprise, inclusiv pentru prietenii patrupezi. Oferta include şi o excursie ghidată la Cetatea Argamum şi la Cetatea Enisala, plimbare cu biciclete, caiace, acces la saună, seară cu muzică lipovenească cu Ansamblul lipovenesc din Jurilovca. Costul pentru întreaga ofertă este de 2250 de lei pentru două persoane.

Orice locaţie aţi alege din Delta Dunării veţi avea împlinit cel mai frumos vis de vacanţă, în cea mai spectaculoasă, locuită, Rezervaţie a Biosferei din Europa!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.