Deşeurile voluminoase se ridică gratuit

Deşeurile voluminoase se ridică gratuit

Deşeurile voluminoase se ridică gratuit

Dacă ai făcut curăţenie în casă, îţi schimbi mobila şi o arunci pe cea veche sau orice alte accesorii, poţi solicita ridicarea gratuită a deşeurilor voluminoase la dispeceratul SC Polaris M Holding S.R.L, utilizând numerele de telefon 0241.545.600 sau 0241.545.030. O maşină a operatorului de salubritate va veni să le ridice în maximum 24 de ore.

În acest fel, se va evita supraaglomerarea şi încărcarea containerelor sau depozitarea în imediata apropiere a platformelor ori pe terenurile virane aflate în apropierea locuinţelor, fapt care atrage depunerea altor deşeuri.

În cazul în care operatorul de salubritate nu va răspunde solicitării dumneavoastră, vă rugăm să sesizaţi Primăria Constanţa printr-un mesaj scris la numărul de WhatsApp – 0731.550.011, care va conţine locaţia exactă unde este necesară intervenţia, descrierea situaţiei, numele persoanei care sesizează şi fotografii relevante de la faţa locului.

Amintim că abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanţa a deşeurilor constituie contravenţie şi se sancţionează conform prevederilor OUG nr. 92/ 19 august 2021 privind regimul deşeurilor cu amenzi cuprinse între 10.000 lei şi 20.000 lei pentru persoanele fizice.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.