Fotbal amical: ROMÂNIA – NORVEGIA

Fotbal amical: ROMÂNIA – NORVEGIA

Fotbal amical: ROMÂNIA – NORVEGIA
Reîntoarcerea la normalitate, în siguranţă!

Joi, 24 martie a.c., începând cu ora 17.00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti va avea loc partida amicală de fotbal dintre reprezentativele de tineret – U 20, ale ROMÂNIEI şi NORVEGIEI.

Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploieşti, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă în municipiul Ploieşti.

Traficul rutier va fi restricţionat în totalitate pe străzile adiacente stadionului începând cu ora 13.00 şi până la terminarea partidei de fotbal.

Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 15.00, pe baza biletelor puse la dispoziţie de organizatorul Federaţia Română de Fotbal, acesta punând în vânzare un număr de 10.000 de bilete, care pot fi achiziţionate atât on-line, cât şi la casa de bilete, în ziua meciului, între orele: 10.00 – 17.00.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi desfăşurării jocurilor sportive, anterior accesului în incinta arenei sportive, participanţii la eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, în scopul evitării introducerii în stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Pentru a evita aglomerările la punctele de acces, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion şi să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea publică.

Pe acestă cale, forţele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul civilizat!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.