George Oprea, jandarmul pasionat de fotografie

George Oprea, jandarmul pasionat de fotografie

George Oprea, jandarmul pasionat de fotografie

Anul acesta, în ziua de 3 aprilie vom aniversa 172 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, iar până la această dată prezentăm povestea unor colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş.

Astăzi, prezentăm povestea colegului nostru, plutonier George Oprea, pasionat de fotografie care, a început în urmă cu mai bine de şase ani să facă asta cu un aparat Nikon 5200 şi a continuat pentru că, face acest lucru pentru sufletul lui. Atunci când eşti pasionat de frumos, orice imagine surprinsă de obiectivul camerei foto devine un tablou sugestiv, inspirat şi chiar educativ.

Plutonierul Oprea George este subofiţer în cadrul Postului de Jandarmi Montan Ţibleş şi cea mai mare pasiune (după iubirea de munte şi natură ) este fotografia de natură, în special fotografia wildlife.

„Frumuseţea şi fericirea trebuie căutate în lucrurile mărunte şi simple care ne înconjoară iar natura este cel mai bun exemplu. Acolo mă simt cel mai bine.” – spune George.

Colegul nostru, a obţinut un binemeritat loc II la un concurs de fotografie organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română, din perioada 03-12 februarie 2022.

Lumea este întotdeauna frumoasă dacă o priveşti din unghiul potrivit. Atunci când un peisaj, un curcubeu sau un animal sălbatic apar în faţa obiectivului aparatului său de fotografiat, se transformă în cel mai frumos cadru.

Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş: Maior RADU VASILE NICOLAE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.