Nicuşor Dan a trimis Corpul de control la Teatrul Nottara

Nicuşor Dan a trimis Corpul de control la Teatrul Nottara

Nicuşor Dan a trimis Corpul de control la Teatrul Nottara. Anunţul a fost făcut luni seară, pe pagina de facebook a edilului.

Nicuşor Dan a trimis Corpul de control la Teatrul Nottara

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a trimis Corpul de control la Teatrul Nottara, în urma sesizării unor angajaţi ai instituţiei de cultură, între care şi actori.

„La sesizarea unui grup de 15 angajați (printre care și actori), am trimis Corpul de Control la Teatrul Nottara. Managementul în instituțiile subordonate primăriei trebuie să fie unul corect și urmează să vedem care e situația în cazul Teatrului Nottara”, a scris primarul luni seară, pe Facebook.

Citeşte şi Nicuşor Dan vrea sincronizarea semafoarelor din Bucureşti. Începe cu un studiu de fezabilitate. „Valoarea totală estimată a investiției este de 50 de milioane de euro”

Adrian Văncică a demisionat de la Teatrul Nottara. Motivul care l-a făcut pe „Celentano” să ia decizia radicală

Adrian Văncică, interpretul personajului „Celentano” din serialul „Las Fierbinți”, a demisionat de la Teatrul Nottara, după 15 ani de colaborare.

„Cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale. De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directorul instituției, pentru Playtech.

Directorul Teatrului Nottara a mai adăugat că Adrian Văncică devenise în ultima vreme şi scenarist pentru serialul de televiziune „Las Fierbinți”.

„Așa, că după aproape 15 ani de colaborare, între 1996 și 2020, colegul nostru Adrian Văncică a ales un alt capitol al vieții sale profesionale. Îi ținem pumnii!”, a mai spus Marinela Țepuș.

Citeşte şi Nicuşor Dan trimite Corpul de Control la Teatrul Excelsior: „Dăm un nou semnal că banii publici trebuie folosiți cât mai bine”


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.