PRINS ÎN FLAGRANT IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRŞIREA UNEI INFRACŢIUNI DE FURT

PRINS ÎN FLAGRANT IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRŞIREA UNEI INFRACŢIUNI DE FURT

PRINS ÎN FLAGRANT IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRŞIREA UNEI INFRACŢIUNI DE FURT

Luni, 28 martie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt, pe raza sectorului 2.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 15.30, poliţişti ai Secţiei 8 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, persoane necunoscute i-au sustras trotineta electrică, pe care o lăsase în faţa unui magazin de pe raza sectorului 2 al Capitalei.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat, în proximitate, un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bănuitul a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii pentru audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, iar bunul sustras, în valoare de 35.000 de lei, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.