Traficul la frontieră în data de 26 martie 2022

Traficul la frontieră în data de 26 martie 2022

Traficul la frontieră în data de 26 martie 2022

În data de 26.03.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 70.360 de persoane, dintre care 8.943 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 3 % faţă de ziua precedentă).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.791 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 9,8 %), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.361 cetăţeni ucraineni (scădere cu 12 %).

De la declanşarea acestei crize, până la data de 26.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 555.166 cetăţeni ucraineni. În prezent, controlul de frontieră la intrarea în România prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare, arterele de control fiind acoperite cu poliţişti de frontieră români pana la capacitate maximă.

Măsuri similare de întărirea controlului şi supraveghere sporită au fost dispuse şi la frontiera terestra, fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate. Se acţionează în sistem integrat cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date şi informaţii, precum şi de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute.

Rugăm cetăţenii să se informeze doar din surse oficiale.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.