Traficul la frontieră în data de 27 martie 2022

Traficul la frontieră în data de 27 martie 2022

Traficul la frontieră în data de 27 martie 2022

În data de 27.03.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 69.759 de persoane, dintre care 7.776 cetăţeni ucraineni (în scadere cu 13% faţă de ziua precedentă).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.022 cetăţeni ucraineni (în scadere cu 16%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.292 cetăţeni ucraineni (scădere cu 2,9%).

De la declanşarea acestei crize, până la data de 27.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 562.942 cetăţeni ucraineni.

În prezent, controlul de frontieră la intrarea în România prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare, arterele de control fiind acoperite cu poliţişti de frontieră români până la capacitate maximă.

Măsuri similare de întărirea controlului şi supraveghere sporită au fost dispuse şi la frontiera terestra, fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate. Se acţionează în sistem integrat cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date şi informaţii, precum şi de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute.

Rugăm cetăţenii să se informeze doar din surse oficiale.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.