Veste bombă de la LIDL! Angajează ucraineni în toate magazinele din România! Ce salarii oferă?!

Veste bombă de la LIDL! Angajează ucraineni în toate magazinele din România! Ce salarii oferă?!

Veste bombă de la LIDL! Retailerul Lidl România, liderul pieței comerțului alimentar din România, oferă refugiaților ucraineni oportunități de angajare în cele peste 320 de magazine din toată țara, pe poziția de vânzător, și în cele 5 depozite din Chiajna, Iernut, Nedelea, Lugoj și Roman, pe poziția de lucrător depozit, conform Economica.net.

Veste bombă de la LIDL! Angajează ucraineni în toate magazinele din România! Care sunt condiţiile

Pentru ocuparea acestor poziții nu este necesară experiența anterioară și nici cunoașterea limbii române. Pentru a aplica, cetățenii ucraineni trebuie să acceseze site-ul cariere.lidl.ro, unde vor găsi toate detaliile necesare în limba ucraineană.

Citeşte şi: Adidașii Louis Vuitton de peste 1000 de euro inspirați din designul teneșilor Lidl! Cum arată cei de lux prin comparație cu încălțămintea din supermarket a hipsterilor

Această inițiativă vine în completarea donațiilor de produse alimentare și de îmbrăcăminte începute de companie încă de luna trecută. În plus, Lidl România, în parteneriat cu rețeaua națională a Băncilor pentru Alimente, organizează din 3 martie o colectă de produse neperisabile destinată tot acestora, colectă care are acum loc în 110 magazine din 40 de localități.

Lista magazinelor Lidl în care are loc colecta este disponibilă aici: https://bit.ly/3wde3sM.

Produsele care pot fi donate în cutiile de la ieșirea din magazine sunt semnalizate la raft. Băncile pentru Alimente distribuie produsele către organizații nonguvernamentale care au ca beneficiari persoane refugiate.

Citeşte şi: Produsul de la LIDL care i-a înnebunit pe români. Va fi bătaie mare la raft!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.