Vrem să vă auzim ideile, iniţiativele, proiectele! Viitorul este mai bun împreună!

Vrem să vă auzim ideile, iniţiativele, proiectele! Viitorul este mai bun împreună!

Vrem să vă auzim ideile, iniţiativele, proiectele! Viitorul este mai bun împreună!

Sub egida Anului European al Tineretului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa invită la o întâlnire informală vineri, 25 martie 2022, ora 11:00, la Restaurant Sport (Strada Cuza Vodă 28, Constanţa) toate organizaţiile de şi pentru tineret din judeţul Constanţa cu scopul de a dezbate priorităţile, metodele de îmbunătăţire a societăţii din care facem parte şi de dezvoltare a mediului local de ONG-uri, pentru a-i creşte impactul pozitiv în comunitatea constănţeană.

Totodată, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa îşi doreşte să deschidă un dialog activ cu privire la activităţile de voluntariat, pentru a analiza priorităţile şi măsurile pe care societatea civilă să le urmărească, precum şi cu privire la oportunităţile de dezvoltare, evenimentele şi parteneriatele care urmează a fi realizate, pentru susţinerea reciprocă a activităţilor destinate sectorului de tineret în spiritul valorilor europene. Pentru că a investi în tineri înseamnă a investi în viitor şi pentru că trebuie să fim conştienti de importanţa bunăstării, dezvoltării şi implicării tinerilor în comunitate acum, mai mult ca oricând, trebuie să dăm prioritate tineretului, trebuie să ne concentrăm asupra tinerilor. Este momentul în care putem creiona un viitor mai bun împreună, în care să oferim tinerilor încrederea şi resursele necesare pentru a-şi pune în practică ideile.

Conform Articolului 11 din Legea nr. 350 din 21 iulie 2006, (1) În sensul prezentei legi, organizaţiile neguvernamentale de tineret sunt persoanele juridice de drept privat şi fără scop patrimonial, care funcţionează în condiţiile Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 246/2005, şi care îndeplinesc, cumulativ, următoarele criterii: a) scopul prevăzut în statut vizează direct domeniul tineretului, iar pentru realizarea acestuia majoritatea obiectivelor asumate sunt adresate tinerilor; b) cel puţin două treimi din numărul total al membrilor sunt tineri.

Pentru mai multe detalii, puteţi contacta consilierul Tineret DJST Constanţa, Marian Ţuţuianu, la numărul de telefon 0241614012 (int) 104 şi la adresa de e-mail: [email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.