38 DE PERCHEZIŢII EFECTUATE DE POLIŢIŞTI

38 DE PERCHEZIŢII EFECTUATE DE POLIŢIŞTI

38 DE PERCHEZIŢII EFECTUATE DE POLIŢIŞTI

Astăzi, 6 aprilie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul Investigaţii Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, efectuează 38 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal, în care sunt cercetate fapte de corupţie.

Percheziţiile au loc în judeţul Prahova, la domiciliile persoanelor fizice, bănuite de săvârşirea faptelor cercetate.

În cadrul activităţilor procedurale, se urmăreşte descoperirea şi ridicarea mai multor autovehicule, precum şi mijloace de probă, care urmează a fi administrate ca probatoriu, pentru stabilirea stării de fapt.

Vor fi puse în aplicare 26 de mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităţilor de parchet şi poliţie, pentru audieri.

La activităţi participă procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, alături de poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova şi jandarmi.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.