Andi Vasluianu, la „Reţeaua de Idoli”: „Eu cred că încă nu am ajuns nicăieri, tot caut!”

Andi Vasluianu, la „Reţeaua de Idoli”: „Eu cred că încă nu am ajuns nicăieri, tot caut!”

Andi Vasluianu, la „Reţeaua de Idoli”: „Eu cred că încă nu am ajuns nicăieri, tot caut!”

Irina Păcurariu continuă seria interviurilor de elită la „Reţeaua de idoli”. Luni, 11 aprilie, de la ora 21:00, la TVR 2 vine un actor foarte îndrăgit de public: Andi Vasluianu.

Invitatul Irinei Păcurariu la „Reţeaua de Idoli” se numără printre cele mai cunoscute figuri ale noului val cinematografic românesc. În vârstă de 47 de ani, Andi Vasluianu este unul dintre reprezentanţii cei mai apreciaţi ai tinerei generaţii de actori, extrem de expresiv, cu şarm şi umor bine dozat, preferat de aproape toţi regizorii de la noi. Actorul Andi Vasluianu este foarte prolific jucând, din 1997 şi până azi, în aproape 50 de filme iar în teatru a interpretat tot atâtea roluri. Mai mult, are deja un premiu Gopo pentru „Cel mai bun actor în rol secundar”, în filmul „Hârtia era albastră” (2007), şi o nominalizare Gopo pentru „Cel mai bun actor”.

Absolvent al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” (promoţia 1999, clasa Sanda Manu), Andi Vasluianu mărturiseşte: „M-am făcut actor pentru că iubesc această meserie şi iubesc cum m-a modelat actoria. Cred foarte tare că introspecţia pe care mi-o dă actoria, mi se potriveşte mănuşă. N-aş fi putut să simt la fel de mult dacă aş fi ales altceva”.

Despre stilul său, Andi Vasluianu spune că „Îmi place mai mult cuvântul a interpreta decât expresia a intra în personaj”. Iar despre parcursul să profesional, a dezvăluit la „Reţeaua de Idoli”: „Întâi am intrat la o brutărie turcească, cum era la începutul anilor 90 şi căram făină. Mă duceam pe la 4 dimineaţa ca să descărcăm camionul. Pe atunci, eram elev la seral, iar după amiaza mă duceam la şcoală. Maximum pe care l-am făcut în acel loc de muncă, am împletit o japoneză.

Eu nu cred că ai ajuns undeva şi s-a terminat. Apoi, devine totul o bucurie. În viaţa reală, nu se întâmplă aşa la nimeni. Cred că încă nu am ajuns nicăieri, tot caut. La un moment dat, se vor înmulţi momentele acestea trăite în prezent şi mă voi bucura mai mult. Cred că, de fapt, asta caut. Să trăiesc aici, acum şi să mă bucur de tot ceea ce primesc”, a spus invitatul Irinei Păcurariu în emisiunea „Reţeaua de Idoli” de luni, 11 aprilie, la TVR 2.

Anca Simionescu
Departamentul Marketing şi Comunicare


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.