BULETIN DE PRESĂ

BULETIN DE PRESĂ

BULETIN DE PRESĂ

Acţiune privind identificarea consumurilor ilegale de energie electrică

La data de 5 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni şi Secţiilor de Poliţie Rurală Coşereni şi Jilavele, cu sprijinul jandarmilor ialomiţeni şi al reprezentanţilor ENEL au desfăşurat o acţiune privind identificarea consumurilor ilegale de energie electrică în municipiul Urziceni şi comuna Bărbuleşti.

În cadrul controalelor efectuate au fost verificaţi 17 consumatori particulari, fiind constatate în flagrant delict 3 infracţiuni privind furtul de energie electrică.

Astfel, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosare de cercetare penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, în cazul a 3 proprietari de imobile cu vârste cuprinse între 25 şi 61 de ani, din municipiul Urziceni.

Toate branşamentele ilegale la reţeaua de electricitate identificate, ce făceau legătura între stâlpii de electricitate din dreptul locuinţelor şi imobilele în cauză, au fost deconectate de către reprezentanţii Enel Distribuţie S.A.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.