Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş recompensată pentru profesionalism cu ” Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne”

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş recompensată pentru profesionalism cu ” Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne”

Cu ocazia celebrării Zilei Jandarmeriei Române – 3 aprilie, Ministrul Afacerilor Interne, domnul Nicolae Lucian Bode, a conferit Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş „Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne”, în semn de înaltă apreciere a eforturilor depuse, de către întreg personalul, pentru executarea cu profesionalism a misiunilor.

Brevetul a fost înmânat comandantului Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, colonel Bitere Ionuţ, luni 4 aprilie a. c, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, în cadrul unei ceremonii de recompensare a unităţilor din Jandarmeria Română, care s-au distins în activităţile desfăşurate.

„Acest simbol reprezintă recunoaşterea şi aprecierea eforturilor fiecarui jandarm din cadrul acestui colectiv, prin urmare, transmit tuturor colegilor felicitări şi mulţumiri pentru seriozitatea, dăruirea şi implicarea de care dau dovadă, neobosiţi, în executarea atribuţiilor zilnice „, a transmis conducerea unităţii.

Rămânem la datorie şi suntem recunoscători pentru această distincţie, care reprezintă confirmarea rolului important pe care instituţia noastră îl are în domeniul ordinii publice, fiind mereu în slujba comunităţii şi care, totodată, implică o mare responsabilitate: aceea de a ne perfecţiona continuu!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.