Lansarea romanului „Copia Carbon” – autorul Sebastian Sifft, în dialog cu Radu Vancu

Lansarea romanului „Copia Carbon” – autorul Sebastian Sifft, în dialog cu Radu Vancu

Miercuri, 13 aprilie 2022, la ora 18:00, Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, instituţie ale cărei acţiuni sunt posibile cu finanţare din partea Consiliului Judeţean Sibiu, va găzdui lansarea cărţii „Copia Carbon”, al doilea roman al autorului Sebastian Sifft. Evenimentul este organizat de Editura Humanitas şi Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu. Cu acest prilej, invitat în dialog cu autorul va fi Radu Vancu, poet, prozator şi universitar sibian.

Publicat în anul 2021, în colecţia „Scriitori români contemporani” a Editurii Humanitas, romanul lui Sebastian Sifft s-a aflat pe lista scurtă de nominalizări ale juriului naţional pentru Premiul Uniunii Europene pentru Literatură.

„Alex lucrează la o firmă de lobby. Livia face voluntariat la un ONG. Sunt expaţi, stabiliţi la Bruxelles. În timpul unei excursii la Marea Mediterană, o întâmplare le bulversează viaţa. Degradarea survine lent, este inevitabilă, iar practicile cotidiene ale indiferenţei devin din ce în ce mai evidente.” (https://humanitas.ro/humanitas/carte/copia-carbon)

Publicul este aşteptat la eveniment miercuri, 13 aprilie 2022, în Foaierul bibliotecii publice sibiene (str. George Bariţiu, nr. 7, sediul nou, parter), la ora 18:00.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.