Rudel Obreja putea să scape de condamnarea în Gala Bute. Dezvăluire-bombă: „S-a întâmplat în toaleta de la DNA!”

Rudel Obreja putea să scape de condamnarea în Gala Bute. Dezvăluire-bombă: „S-a întâmplat în toaleta de la DNA!”

Rudel Obreja putea să scape de condamnarea în Gala Bute. Fostul președinte al FR Box a fost condamnat la 5 ani de închisoare, din care a ispășit doar 7 luni, iar acum se va întoarce după gratii.

Rudel Obreja putea să scape de condamnarea în Gala Bute. Dezvăluire-bombă: „S-a întâmplat în toaleta de la DNA!”

Rudel Obreja a fost eliberat după 7 luni petrecute în spatele gratiilor, după ce a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de cinci judecători. Invitat în ianuarie 2020 la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la GSP, Rudel Obreja a făcut dezvăluiri despre dosarul Gala Bute şi a spus că i s-a cerut să o denunţe pe Elena Udrea! „N-aveam cum s-o dau pe Elena Udrea pentru că Elena Udrea nu e a mea. Jargonul ăsta arată că așa au stat lucrurile. Și au fost patru modalități diferite prin care mi s-a cerut să o dau pe Elena Udrea. Să scriu lucruri despre dânsa. Într-una din cele patru situații mi s-a cerut să-l dau și pe Traian Băsescu. Existând această percepție că eu sunt parte din acest anturaj, că am anturaj cu doamna Udrea și cu domnul Băsescu” , a declarat Rudel Obreja.

Decizie de ultimă oră! Elena Udrea merge la pușcărie. A fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare

„Într-unul dintre momentele în care mă găseam acolo la anchetă a venit cineva într-o toaletă cu două cabine a DNA-ului. Nu era chiar foarte curat acolo. Nici n-am apucat să intru într-una din cele două cabine că a venit cineva lângă mine. Nu-l cunoșteam și nici n-aș mai putea recunoaște. Mi-a spus: „Dă-o pe Udrea și scapi! Dă-o pe Udrea! Dă-l și pe Băsescu! De ce îi ții în brațe?”. Și mi-a mai spus alte lucruri pe care n-aș putea să le spun. Eu cred că omul era din DNA. Modul în care s-a prezentat, cum arată și cum a vorbit, fermitatea. Asta mi-a indus mie… Așa l-am simțit energetic. În plus în DNA nu merge lumea așa la toaletă. Să zicem că a fost o întâmplare, doar că au mai fost trei situații. Am avut pe cineva în celulă într-o noapte. Era cu drogurile… A doua noapte n-am mai fost acolo” , a mai spus fostul președinte al FR Box.

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, la punctul de frontieră Kulata. Primele imagini după capturare

Rudel Obreja a continuat cu dezvăluirile: „A încercat să mă tragă de limbă și s-a creat o situație să rămânem doar noi doi în celulă. De obicei eram patru, cinci, chiar șase. Omul mi-a făcut destăinuiri și mi-a spus că e mai bine să faci chestia asta… În mod cert era pus. El nu era arestat, a venit așa… Apoi, cineva din familie a fost contactat și i-a spus, fiind condiționat, mult mai oficială discuția. „Dacă Obreja o dă pe Udrea vă garantez că scapă!”. Soția mea a venit la mine, pentru că era avocat și putea să vină zi de zi și mi-a transmis ce i s-a spus”.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.