Se recondiţionează carosabilul pe o arteră importantă din centrul oraşului

Se recondiţionează carosabilul pe o arteră importantă din centrul oraşului

Se recondiţionează carosabilul pe o arteră importantă din centrul oraşului

Primăria Constanţa continuă investiţiile în reabilitarea tramei stradale. De astăzi, încep lucrările de recondiţionare a carosabilului pe strada Ion Lahovari, porţiunea cuprinsă între strada Nicolae Iorga şi strada Poporului, traficul rutier fiind restricţionat parţial, până la ora 16:00. Se decopertează zona carosabilă în vederea asfaltării. Lucrările au loc în contextul modernizării reţelei de distribuţie a apei potabile.

Intervenţiile vor continua toată săptămâna, cu aceleaşi restricţii de trafic rutier, între orele 08:00-16:00. Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.