Val de accidente violente la Raliul Maramureşului 2022. Echipajul transportat cu elicopterul la spital VIDEO

Val de accidente violente la Raliul Maramureşului 2022. Echipajul transportat cu elicopterul la spital VIDEO

Val de accidente violente la Raliul Maramureşului 2022. Maşina de concurs Dacia Logan în care se aflau Cătălin Catana şi Arnold Caitanu a lovit un cap de pod şi a ajuns în afara traseului. În urma impactului, cei doi sportivi au rămas încarceraţi.

Echipajul 119 format din Cătălin Catana şi Arnold Caitanu era ultimul în ordinea de start de la Raliul Maramureşului.

foto: emm.ro

„Toate echipele medicale de intervenţie şi descarcerare au ajuns rapid la faţa locului şi au luat toate măsurile, conform protocolului medical. Echipajul de descarcerare a intervenit rapid şi i-a extras pe cei doi din maşina de concurs. Ambii sunt stabili, conştienţi şi cooperanţi, conform reprezentanţilor Comisiei Medicale FRAS.

Pilotul Cătălin Catana a fost transportat cu elicopterul la spital, iar copilotul Arnold Caitanu cu ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru mai multe investigaţii. Ambii sunt în afara oricărui pericol”, a anunţat Federaţia Română de Automobilism Sportiv pe site-ul său.

În urma investigaţiilor, Cătălin Catana a fost diagnosticat cu fractura de bazin cu deplasare şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, în timp ce Arnold Caitanu are o fractura de bazin, dar nu are nevoie de operaţie.

Citeşte şi: Oamenii de știință au identificat cel mai neplăcut miros din lume. Ce crezi că-ţi mută cel mai tare nasul din loc?

Val de accidente violente la Raliul Maramureşului 2022. Bogdan Marişca şi Sebastian Itu au ajuns la spital

De asemenea, echipajul format de Bogdan Marişca şi Sebastian Itu (Ford Fiesta R5) a fost implicat într-un accident, sâmbătă, la Raliul Maramureşului. Maşina a ieşit în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic.

Copilotul a fost transportat spre UPU Baia Mare cu ambulanţa de la SAJ, fiind diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral uşor şi un hematom la cotul drept. Cooperant şi conştient, acesta este în afara oricărui pericol, dar se află sub investigaţii. Pilotul Bogdan Marişca este alături de el la spital, acesta neavând nevoie de nicio intervenţie medicală, conform Agerpres.

Citeşte şi: Simone Tempestini, victorie clară în Raliul Maramureşului. Două din două în 2021


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.