ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR, PENTRU COMBATEREA TRAFICULUI DE DROGURI DE RISC ŞI MARE RISC

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR, PENTRU COMBATEREA TRAFICULUI DE DROGURI DE RISC ŞI MARE RISC

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR, PENTRU COMBATEREA TRAFICULUI DE DROGURI DE RISC ŞI MARE RISC

În seara de 2 mai 2022, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au organizat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc, fiind identificată o persoană care s-ar fi ocupat cu distribuirea drogurilor de risc şi mare risc, la un festival din localitatea Mamaia.

Ulterior depistării, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în localitatea Mamaia şi în municipiul Bârlad, în urma cărora au fost ridicate 77 de pastile ecstasy, 7 grame de cocaină, 8 grame de ketamină, 3.200 de lei, 415 euro şi 2 telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea persoanei bănuite de comiterea faptelor, urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor S.C.C.O. Vaslui şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Video- https://www.youtube.com/watch?v=1Xo68HcCpHg


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.