ACŢIUNE CU EFECTIVE MĂRITE ÎN MUNICIPIUL SLOBOZIA

ACŢIUNE CU EFECTIVE MĂRITE ÎN MUNICIPIUL SLOBOZIA

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au acţionat în cursul zilei de ieri, 19 mai a.c., sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi ialomiţeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea încălcării normelor legale şi asigurarea unui climat optim de siguranţă rutieră şi ordine publică.

Au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale în intervalul în care au fost derulate activităţile, respectiv între 15:00 -18:00, 66 dintre sancţiunile contravenţionale aplicate au reprezentat abateri de la normele de circulaţie pe drumurile publice, fiind totodată reţinut 1 permis de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri au acţionat cu aparatul radar şi cel alcoolscopic, în vederea impunerii disciplinei participanţilor la trafic şi combaterii producerii unor evenimente rutiere.

În total au fost legitimate 255 de persoane şi controlate 199 de autovehicule.

Poliţiştii rutieri au depistat în flagrant, în cadrul unui filtru rutier, o conducătoare auto din municipiul Slobozia, în timp ce conducea un autovehicul pe bulevardul Chimiei având dreptul de a conduce suspendat.

Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul raziei pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 27 de societăţi comerciale de pe raza municipiului Slobozia.

Poliţiştii au depistat în flagrant un operator economic în timp ce comercializa articole vestimentare care purtau însemne şi inscripţii ale unor mărci înregistrate. 97 de produse au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.