ACTIVITĂŢI DEDICATE ZILEI DE 9 MAI – SIBIU 2022

ACTIVITĂŢI DEDICATE ZILEI DE 9 MAI – SIBIU 2022

ACTIVITĂŢI DEDICATE ZILEI DE 9 MAI – SIBIU 2022

Structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu autorităţile publice locale şi Mitropolia Ardealului, vor organiza, luni, 9 mai, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, o serie de manifestări dedicate Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial şi Zilei Uniunii Europene.

Activităţile vor debuta la ora 09.50 cu un program artistic susţinut de Muzica Militară a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” şi vor continua, la ora 10.00, cu ceremonia militară în cadrul căreia se va oficia slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor neamului şi se vor depune coroane şi jerbe de flori. Ceremonia se va încheia cu defilarea gărzii de onoare.

Totodată, cu această ocazie, poate fi vizitată, în perioada 9 – 13 mai, expoziţia foto-documentară dedicată Zilei Independenţei de Stat a României şi Zilei Uniunii Europene, expusă în cadrul Cercului Militar Sibiu.

Toate persoanele care doresc să participe la eveniment sunt aşteptate de către organizatori la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, în data de 9 mai, începând cu ora 9.50.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.