Adoptă un căţel ! Salvează o viaţă!

Adoptă un căţel ! Salvează o viaţă!

243 de căţei sunt în acest moment în Adapostul public de animale abandonate din Constanţa.

Unul dintre aceştia este şi Happy, căţelul care i-a cucerit pe reprezentanţii Animal Society şi Four Paws International pe timpul derulării campaniei „Efort comun pentru un viitor mai bun”. Campania de sterilizare gratuită a câinilor şi pisicilor din rasa se desfăşoară până pe 27 mai la adăpostul public al municipalităţii de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 fostă Vârful cu Dor 5.

Astăzi, la întrunirea grupului de lucru a participat şi el. A fost primit cu căldură de domnul viceprimar al municipiului Constanţa, Ionuţ Rusu.

„Comportamentul faţă de animale trebuie să fie unul responsabil şi uman. Facem un apel la iubitorii de animale să sprijine demersurile municipalităţii pentru a găsi un cămin căţeilor din adăpost. Fiecare suflet merită să fie adoptat şi să aibă un cămin”. a declarat domnul Ionuţ Rusu.

Adopţia este gratuită şi reprezintă un gest nobil. Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor şi cum prietenii la nevoie se cunosc vă rugăm să-i ajutăm să-şi găsească drumul spre casă.

Prin fiecare adopţie care se realizează, se oferă o nouă şansă şi un loc în padoc altui animal abandonat care are nevoie de găzduire şi îngrijire de specialitate. Numărul de locuri este unul limitat, iar instituţionalizarea nu reprezintă o soluţie.

Primăria municipiului Constanţa încurajează adopţia responsabilă a câinilor comunitari şi se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiţii:

a)prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

b)dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

c) acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini;

d) înregistrarea, imediat după adopţie, a câinilor în Registrul de evidenţă a câinilor cu stăpân.

Căţeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare

Persoanele interesate sunt aşteptate la Adăpostul de animale abandonate din municipiul Constanţa, strada Câmpul cu Flori, nr.11 (fostă strada Vârful cu Dor, nr.5) sau pot obţine mai multe informaţii la numărul de telefon 0733.045.213.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.