ANUNŢ IMPORTANT

ANUNŢ IMPORTANT

Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focşani anunţă în mod public faptul că la 1 iunie 2022 va începe campania de depunere a cererilor pentru prelungirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare din Municipiul Focşani. Astfel, fiecare dintre actualii titulari îşi poate exprima dreptul de preempţiune până la data de 31 octombrie 2022.

Reamintim faptul că, începând cu data de 1 ianuarie 2022, administrarea parcărilor din Municipiul Focşani a trecut de la SC Parking Focşani SA la DDSP Focşani, Serviciul Parcări. De asemenea, menţionăm faptul că TOATE contractele încheiate anterior sunt valabile pe durata întregului an 2022.

Pentru a putea dobândi un loc de parcare pe anul 2023, solicitantul trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii:
– să aibă înregistrată o cerere – formular tip depusă on-line pe site-ul oficial www.focsani.administrare-parcari.ro la secţiunea „Cerere loc parcare PF&H/ Cerere loc parcare PJ”;
– să aibă domiciliul în Municipiul Focşani;
– să fie proprietarul autoturismului sau să facă dovada folosirii acestuia;
– să aibă C.I/B.I. valabil;
– să deţină un autovehicul înmatriculat în Municipiul Focşani, excepţie fac autovehiculele achiziţionate în leasing, a căror utilizatori finali au domiciliul în Municipiul Focşani;
– să aibă Inspecţia Tehnică Periodică (I.T.P) valabilă.

Persoana care nu va încheia prelungirea contractului până la data de 31 decembrie 2022, îşi pierde locul de parcare, urmând ca acesta să fie atribuit, începând cu data de 1 ianuarie 2023, pe principiul „primul venit, primul servit”.

Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziţie la sediul Str. Ştefan cel Mare nr. 21, de luni până joi, între orele 7.30-16.00 şi vineri între orele 7.30-13.30, la telefon 0337.401.513 şi pe site-ul oficial menţionat mai sus.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.