BĂRBAT REŢINUT DE POLIŢIŞTII BÂRLĂDENI

BĂRBAT REŢINUT DE POLIŢIŞTII BÂRLĂDENI

BĂRBAT REŢINUT DE POLIŢIŞTII BÂRLĂDENI

Poliţiştii din cadrul Birolului de Investigaţii Criminale Bârlad au reţinut un bărbat, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad, din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad, au documentat şi probat activitatea infracţională a unui bârbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de furt, fapte comise în municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, în data de 30 aprilie 2022, bărbatul de 32 de ani, ar fi pătruns, în incinta unei societăţi comerciale, din municipiul Bârlad şi ar fi sustras mai multe bunuri.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 32 de ani ar fi pătruns în data de 23 aprilie 2022 în incinta altei societăţi comerciale, tot din municipiul Bârlad, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În data de 06 mai 2022, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în vârstă de 32 de ani, unde au fost găsite mai multe bunuri care fac obiectul cercetării, dar şi mai multe materiale pirotehnice şi un pistol de tip airsoft.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii bârlădeni l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.