Bărbat reţinut pentru înşelăciune prin metoda „şmen”

Bărbat reţinut pentru înşelăciune prin metoda „şmen”

La data de 14 mai 2022, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 44 de ani, din judeţul Neamţ, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 24 aprilie 2022, în timp ce se afla în incinta unei unităţi bancare, din municipiul Botoşani, în urma unei tranzacţii neautorizate de schimb valutar, între acesta şi o femeie din oraşul Flămânzi, ar fi înşelat-o pe aceasta, cu 1.400 de lei.

În aceeaşi zi, 14 mai, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului bănuit de comiterea faptei, din municipiul Roman.

În urma activităţii, la locaţia vizată, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, urmând ca în funcţie de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Neamţ.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.