BĂRBAŢI BĂNUIŢI DE FURT, REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI

BĂRBAŢI BĂNUIŢI DE FURT, REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţiei Vlădeşti au reţinut pentru 24 de ore, doi bărbaţi de 39 respectiv 37 de ani, ambii din comuna Vlădeşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

La data de 02 mai a.c. poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vlădeşti au fost sesizaţi de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vlădeşti, cu privire la faptul că, din locuinţa sa i-a fost sustrasă suma de 13.300 de lei.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în noaptea de 01 spre 02 mai a.c., persoană vătămată a invitat la locuinţa sa 4 persoane, împreună cu care a consumat băuturi alcoolice, iar două dintre acestea ar fi profitat de neatenţia bărbatului şi i-ar fi sustras suma de 13.300 de lei.

La data de 05 mai a.c., în urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 37 de ani, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la furt calificat şi a bărbatului de 39 de ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi au fost încarceraţi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

* * *

REŢINUT PENTRU FURT CALIFICAT, DE POLIŢIŞTII DIN BERBEŞTI

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din Sineşti, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 04 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 52 de ani, din comuna Sineşti, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în două dintre locuinţele sale de unde i-ar fi sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în cele două locuinţe şi ar fi distrus întreaga instalaţie electrică prin smulgerea canaleturilor cu fire electrice din tencuiala pereţilor tuturor încăperilor şi ar fi sustras firele electrice precum şi două unelte agricole.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat un tânăr de 27 de ani, din Sineşti bănuit de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.