Bucurie mare la Poliţia Locală Timişoara! Instituţia şi-a deschis porţile pentru copii şi nu numai

Bucurie mare la Poliţia Locală Timişoara! Instituţia şi-a deschis porţile pentru copii şi nu numai

Sute de copii, dar şi simpli cetăţeni au trecut astăzi pragul Poliţiei Locale Timişoara în cadrul manifestării organizate cu ocazia zilei instituţiei, sărbătorită de poliţiştii locali din întreaga ţară de ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, denumită Ziua Porţilor Deschise.

Activitatea, demarată în anul 2013, a devenit deja o tradiţie, fiind deja la cea de-a noua ediţie. Toţi cei prezenţi au vizitat sediul instituţiei de pe str. Avram Imbroane nr. 54, au luat contact direct cu poliţiştii locali, aflând atribuţiile, au văzut locul unde o parte dintre ei îşi desfăşoară activitatea, unde se antrenează, au avut posibilitatea să vadă elementele din dotarea acestora, motoscutere, bicicletele, autovehiculele cu care poliţiştii locali patrulează în teren.

De asemenea, copiii au avut parte şi de un concurs de tragere într-un mini-poligon amenajat special pentru ei, care a făcut deliciul micuţilor. La final au primit diplome de participare, baloane şi dulciuri. Poliţia Locală Timişoara le mulţumeşte tuturor participanţilor şi îi aşteaptă în număr cât mai mare şi la alte acţiuni de acest gen ale instituţiei.

BIROUL COMUNICARE, REGISTRATURĂ ŞI EVIDENŢĂ OPERATIVĂ


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.