BULETIN DE PRESĂ

BULETIN DE PRESĂ

CERCETAŢI PENTRU INFRACŢIUNI RUTIERE

Poliţiştii mureşeni au depistat în judeţul Mureş patru bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 21 mai a.c., în jurul orei 03:11, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureş au oprit pentru control pe strada Aleea Carpaţi din municipiu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani.

În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că tânărul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru „conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive”.

În data de 21 mai a.c., în jurul orei 23:05, poliţiştii din cadrul Secţiei Nr.2 Poliţie Rurală Band au oprit pentru control, pe raza localităţii Petelea, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere”.

În data de 21 mai a.c., în jurul orei 19:10, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Brâncoveneşti au oprit pentru control, pe raza localităţii Lunca Mureşului, din judeţul Mureş, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 52 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

În data de 21 mai a.c., în jurul orei 08:55, poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Luduş au oprit pentru control, pe raza localităţii Bichiş, din judeţul Mureş, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului”.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.