Buletin  informativ

Buletin informativ

Buletin informativ

Sfârşit de săptămână în siguranţă

Şi în acest sfârşit de săptămână, pe raza judeţului nostru vor avea loc mai multe evenimente în spaţiul public astfel că jandarmii maramureşeni vor executa misiuni specifice în cooperare cu celelalte instituţii abilitate, pentru ca aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de siguranţă după cum urmează:

Vineri, începând cu ora 17:30, sâmbătă, începând cu ora 18:00 şi duminică, începând cu ora 15:30, în parcul „Grădina Morii” din Sighetu Marmaţiei are loc „Festivalul Primăverii Maramureşene”.

Sâmbătă, începând cu ora 08:00, Primăria Mireşu Mare organizează evenimentul „Festival Ecvestru” care va avea loc pe păşunea dintre localităţile Iadăra-Tulghieş. La Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, începând cu ora 15:30, se va desfăşura meciul de handbal feminin dintre echipele CS Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea, iar pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 18:00, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele CS Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix.

Duminică, începând cu ora 12:00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în Parcul Central din Sighetu Marmaţiei pe timpul desfăşurării evenimentului comemorativ la statuia pictorului Hollosy Simon iar începând cu ora 13:00, în localitatea Poienile de sub Munte va avea loc manifestarea ,,Cinstirea veteranilor de război şi păstrarea tradiţiilor la ucraineni”. Pe stadionul din localitatea Moisei, începând cu ora 16:00, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele AS Zorile Moisei – AS Recolta Săliştea de Sus.

În ceea ce priveşte zona montană a judeţului Maramureş, jandarmii acţionează pentru îndrumarea, informarea şi acordarea de asistenţă turiştilor şi persoanelor aflate în dificultate în zona montană precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere normelor de convieţuire socială.

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetăţenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş: Maior, RADU VASILE NICOLAE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.