CERCETAT PENTRU TRAFIC DE MINORI

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE MINORI

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE MINORI

La data de 10 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori şi au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Lereşti, la locuinţa unui bărbat, de 22 de ani.

În urma percheziţiei, a fost descoperit şi ridicat un telefon mobil. 6 persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieşit că, din septembrie 2021 şi până în prezent, bărbatul ar fi recrutat două minore, prin inducerea în eroare, cu false promisiuni de iubire şi le-ar fi determinat să practice prostituţia în folosul său.

La data de 10 mai 2022, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au reţinut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de trafic de minori.

În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din Argeş.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.