DACĂ AŢI VAZUT-O, ANUNŢAŢI URGENT POLIŢIA!

DACĂ AŢI VAZUT-O, ANUNŢAŢI URGENT POLIŢIA!

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 44 ani, care a plecat de acasă în dimineaţa acestei zile, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

În după-masa zilei de 12 mai a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 07:00, fiica sa, GROZAV MARIA, în vârstă de 44 ani, a plecat de la domiciliul comun din satul Apoldu de Sus, cu intenţia de a se deplasa în pădurea din apropiere pentru a strânge lemne uscate însă nu a mai revenit acasă.

Semnalmente: înălţime 160 cm, greutate 65 de kg, păr şaten, tunsă scurt.

În momentul plecării, femeia purta o rochie albastră, de lungime medie (până în zona genunchilor), bluză neagră şi pantofi sport.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.