Gheorghe FALCĂ: Felicitări Consiliului Judeţean Arad la cele trei decenii de administraţie!

Gheorghe FALCĂ: Felicitări Consiliului Judeţean Arad la cele trei decenii de administraţie!

„În aceste zile Consiliul Judeţean Arad marchează trei decenii de activitate, trei decenii de administraţie într-o societate democratică şi în dezvoltare. Vreau să îi felicit pe toţi cei implicaţi în structura Consiliului Judeţean Arad, pe cei care de-a lungul anilor au muncit pentru judeţului Arad şi au făcut posibilă dezvoltarea Aradului.

Personal mă leagă amintiri puternici de Consiliul Judeţean Arad, fiind practic locul lansării mele în politică. În perioada 2000 – 2004 am fost vicepreşedinte al CJA, poziţie de pe care am candidat mai apoi, în 2004, pentru funcţia de primar al Aradului. Au fost anii în care PSD deţinea în Arad cele mai multe dintre poziţiile din administraţie, dar am reuşit să ies învingător.

Privind în urmă, experienţa de la Consiliul Judeţean a fost una care mi-a asigurat bazele pentru mandatul de primar, şi pot spune că acea perioadă a fost una fundamentală pentru mine ca om de administraţie publică şi politician, deopotrivă.

Astăzi îi felicit pe cei care muncesc zi de zi în Consiliul Judeţean, pe cei care au făcut posibilă dezvoltarea judeţului, Aradul fiind un pol economic important la nivel regional, naţional şi chiar transfrontalier”, a transmis europarlamentarul Gheorghe FALCĂ.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.