INFORMARE PUBLICĂ

INFORMARE PUBLICĂ

De mâine sensul giratoriu situat la intrarea în staţiunea Mamaia devine functional. Se vor aplica noi reguli de circulaţie la intersecţia bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu

Echipele Confort Urban continuă în această noapte lucrările de trasare a marcajelor rutiere şi de montare a elementelor de giraţie, traficul rutier fiind restricţionat parţial între orele 21:00-05:00. Noul sistem va fi funcţional începând de mâine şi va conţine două variante de fluxuri auto: varianta de funcţionare curentă pentru trafic redus şi varianta de funcţionare cu flux prioritar pentru trafic intens.

Vă reamintim că această construcţia este temporară, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră.

Amenajarea rutieră este corelată cu resistematizarea intersecţiei bulevardelor Alexandru Lăpuşneanu şi Aurel Vlaicu şi planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpuşneanu. Proiectul include şi extinderea zonelor cu spaţiu verde, pe o suprafaţă de 2500 mp.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să manifeste atenţie şi să circule cu viteză redusă.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.