Jandarmii, alături de cetăţeni la Festivalul Liliacului de la Nadanova

Jandarmii, alături de cetăţeni la Festivalul Liliacului de la Nadanova

În perioada 14-15 mai a.c., peste 60 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural-artistice prilejuite de Festivalul Liliacului de la Nadanova.

Rolul forţelor de ordine este de a veghea la respectarea legii, la gestionarea afluxului de persoane şi la prevenirea faptelor care ar putea perturba bună desfăşurare a evenimentului.

Pentru a evita producerea de incidente, jandarmii le recomandă cetăţenilor să nu se implice în acţiuni şi fapte care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, să se delimiteze de orice formă de violenţă fizică sau verbală ce ar putea conduce la manifestări violente şi să respecte indicaţiile organizatorilor şi forţelor de ordine.

De asemenea, cetăţenii sunt sfătuiţi să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia, să nu lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.

În situaţia în care este necesară intervenţia forţelor de ordine, cetăţenii pot să solicite sprijin celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică, sau apelând numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI
Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.