Jandarmii mehedinţeni vor fi prezenţi la evenimentele publice din acest sfârşit de săptămână

Jandarmii mehedinţeni vor fi prezenţi la evenimentele publice din acest sfârşit de săptămână

În perioada 21-22 mai a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi vor desfăşura misiuni specifice pe linia asigurării şi menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru cetăţeni, în zona de competenţă teritorială.

În vederea desfăşurării într-un climat de normalitate a manifestărilor cultural – artistice prilejuite de ,,Zilele Comunei Godeanu ” precum şi a activităţilor organizate în cinstea sărbătorii religioase ,,Sfinţii Constantin şi Elena”, jandarmii alături de poliţişti vor acţiona în scopul prevenirii şi combaterii fenomenului contravenţional şi infracţional, adoptarea unor măsuri eficiente de asigurare şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice în zonele de responsabilitate, asigurandu-se totodată intervenţia la evenimentele semnalate prin S.N.U.A.U. 112.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în spaţiul public le recomandăm: să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să înştiinţeze prompt forţele de ordine, cu privire la orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată în mod direct sau prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI
Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.