Măsuri de ordine publică la meciul dintre FC Universitatea Cluj – AFC Hermannstadt

Măsuri de ordine publică la meciul dintre FC Universitatea Cluj – AFC Hermannstadt

Măsuri de ordine publică la meciul dintre FC Universitatea Cluj – AFC Hermannstadt

Aproape 200 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca se află la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă a suporterilor pe timpul desfăşurării meciului de astăzi dintre cele două echipe de fotbal.

Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, jandarmii vor fi prezenţi pe traseele de afluire şi defluire ale participanţilor, având misiunea de a preveni şi combate faptele antisociale.

Reamintim faptul că spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.