Matinalii Digi FM se mută şi anul acesta în judeţul Covasna

Matinalii Digi FM se mută şi anul acesta în judeţul Covasna

La invitaţia Asociaţiei pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna, una dintre cele mai populare emisiuni radio de dimineaţă din ţară, Matinalii Digi FM, au ajuns şi în acest an în judeţul Covasna. În perioada 23-27 mai, studioul matinal s-a mutat la Balvanyos Resort.

Cei trei prezentatori, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu şi Bogdan Ciuclaru vor explora Cheile Vârghişului şi zona Întorsurii Buzăului, vor vizita Castle Hotel Daniel şi atelierul fierarului Nagy Gyorgy din Tălişoara, la centrul turistic Malomkert din Cernat vor descoperi secretele preparării kurtos-ului, vor pedala cu cei de la Bikkla la lacul Sfânta Ana, vor admira judeţul din balonul cu aer cald X Balloon Transylvania, iar la observatorul de urşi vor avea ocazia să îl întâlnească pe Regele Carpaţilor.

Aceste experienţe marca Covasna vor fi apoi prezentate zilnic ascultătorilor postului naţional de radio, în cadrul programului care începe de la ora 6:30 în fiecare dimineaţă de luni până vineri.

„Anul trecut cele cinci zile nu s-au dovedit a fi suficiente pentru a arăta prezentatorilor toate obiectivele şi atracţiile judeţului Covasna, şi astfel nici ascultătorilor postului de radio. Pe de altă parte, numărul ascultătorilor şi a urmăritorilor diferitelor canale Digi măsurat anul trecut a confirmat faptul că această colaborare cu trustul Digi este o modalitate eficientă de promovare a turismului covăsnean.” – a explicat revenirea la acest parteneriat Godra Arpad, directorul executiv al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.