Misiuni de ordine publică

Misiuni de ordine publică

În acest week-end, 21-22 mai 2022, mai multe echipaje de jandarmi ieşeni vor desfăşura activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări organizate în spaţiul public şi la care participă un număr mare de persoane.

Jandarmii ieşeni se vor afla în misiune la manifestările prilejuite de Hramul satului Bohotin şi manifestarea prilejuită de sărbătorirea Sf. Împăraţi Constantin şi Elena în localitatea A.I. Cuza în ziua de sâmbătă, iar duminică la Sfinţirea Bisericii Sf. Apostol Andrei din comuna Balş şi Zilele Comunei Erbiceni.

La toate manifestările publice, jandarmii ieşeni vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfăşurare a acestora, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale vor interveni în vederea luării măsurilor legale.

Se continuă misiunile de menţinere a ordinii publice în cooperare cu Poliţia, atât în mediul urban, cât şi rural.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, recomandăm persoanelor care participă la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte şi să aibă un comportament decent, iar în caz de nevoie să solicite imediat intervenţia forţelor de ordine.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.