NOI ACŢIUNI PREVENTIVE DEDICATE SIGURANŢEI ELEVILOR

NOI ACŢIUNI PREVENTIVE DEDICATE SIGURANŢEI ELEVILOR

În săptămâna care se încheie, peste 500 de elevi din Alba Iulia, Teiuş şi Sebeş au participat la activităţi interactive cu poliţiştii şi specialiştii Centrului Regional de Prevenire a Traficului de Persoane Alba şi cu cei ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

Tinerii care învaţă la Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia, Liceul Teoretic Teiuş, Şcoala Gimnazială nr.2 Sebeş şi Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleşeriu” Sebeş au fost ajutaţi să înţeleagă consecinţele comportamentelor delincvente, cu accent asupra formelor de violenţă fizică şi psihologică (bullying) şi să conştientizeze pericolele la care se pot expune în mediul online.

Totodată, le-au fost explicate aspecte legate de traficul de persoane, consumul de tutun, alcool, substanţe psihoactive, în scopul prevenirii victimizării lor şi au fost încurajaţi să dezvolte comportamente corecte din punct de vedere social.

La activităţi au participat şi 15 cadre didactice din cadrul celor 4 instituţii de învăţământ, care vor multiplica mesajul poliţiştilor, în cadrul activităţilor didactice pe care le desfăşoară.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.