Ovidiu Lipan Ţăndărică la „Reţeaua de idoli”: „Sunt un mergător continuu şi nu am avut linişte niciodată”

Ovidiu Lipan Ţăndărică la „Reţeaua de idoli”: „Sunt un mergător continuu şi nu am avut linişte niciodată”

Respectat în lumea muzicii, Ovidiu Lipan Ţăndărică este invitatul Irinei Păcurariu în ediţia de luni, 23 mai, de la ora 21:00, la TVR 2. Emisiunea poate fi revăzută vineri, 27 mai, ora 22:00.

Baterist şi compozitor, Ovidiu Lipan Ţăndărică se numără printre cei mai apreciaţi artişti şi promotor al valorilor româneşti prin muzica lui specială. De copil a fost convins că menirea lui e să facă muzică şi a mărturisit că: „pasionat de muzică nu mai vedeam nimic în jurul meu”. Ovidiu Lipan Ţăndărică îşi păstrează şi astăzi stilul inconfundabil, cu ochelarii de soare la modă şi la volanul maşinii decapotabile: „mă scoate din depresie, îmi crează o stare de bine”, spune artistul.

Filmat în studioul de înregistrări, locul unde gândeşte spectacole pline de energie, Ovidiu Lipan Ţăndărică a răspuns cu sinceritate la întrebări legate de profesie, familie şi colegii de scenă. Acum, lucrează la un nou videoclip şi urmează să aibă concert în Dubai. „E o perioadă în care am nevoie de plajă, este o piesă antrenantă, de vară şi vrem s-o distribuim peste tot”, spune fostul baterist al legendarei trupe „Phoenix”.

Chiar dacă pandemia a fost o perioadă grea pentru artişti, Ovidiu Lipan Ţăndărică a continuat să lucreze şi a făcut un turneu cu filmul biografic „Ţara mea de glorii, ţara mea de dor”, cu imagini senzaţionale.

„Sunt un mergător continuu şi nu am avut linişte niciodată. Cu toate că mai stau, mă relaxez, nu pedalez în gol, las divinitatea să lucreze. Dacă nu te încadrezi în anumite sentimente, bineînţeles cu anumită evoluţie spirituală, nu poţi să le înţelegi… nu poţi să te înţelegi, trebuie să existe un echilibru, o armonie între minte şi suflet, mai ales în perioada aceasta atât de complicată, de dezbinare şi egoism, e nevoie de mult echilibru şi regăsire de sine”, a spus Ovidiu Lipan Ţăndărică la „Reţeaua de Idoli”.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.