Peste 14 tone de deşeuri metalice, transportate ilegal din Bulgaria, oprite la Giurgiu

Peste 14 tone de deşeuri metalice, transportate ilegal din Bulgaria, oprite la Giurgiu

Peste 14 tone de deşeuri metalice, transportate ilegal din Bulgaria, oprite la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit într-un ansamblu rutier, condus de un cetăţean român în vârstă de 42 de ani, cantitatea de 14,4 tone de deşeuri metalice, care erau destinate unei societăţi comerciale de pe teritoriul României.

La data de 09.05.2022, în jurul orei 22.25, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri metalice.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, colegii noştri au solicitat sprijin sprijin autorizat comisarilor Gărzii de Mediu Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în mijlocul de transport se aflau 14,4 tone de deşeuri metalice, încărcate din Bulgaria şi aveau ca destinaţie o societate comercială din România.

Totodată, s-a constatat că mijlocul de transport nu este acelaşi cu cel înscris în documentele prezentate la control, iar contractul privind transferurile de deşeuri îşi încetase perioada de valabilitate.

Autorităţile competente nu au permis accesul pe teritoriul României pentru mijlocul de transport în cauză, deşeurile fiind returnate societăţii expeditoare.

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/giurgiu/i-peste-14-tone-de-deseuri-metalice-transportate-ilegal-din-bulgaria-oprite-la-giurgiu-29034.html


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.