Peste 2.000 de persoane au vizitat unitatea noastră la „Noaptea Muzeelor”

Peste 2.000 de persoane au vizitat unitatea noastră la „Noaptea Muzeelor”

Peste 2.000 de persoane au trecut pragul reşedinţei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj, cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”. Iniţiativa a aparţinut Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, iar unitatea noastră s-a aflat la prima participare de acest fel.

Drept urmare, am constatat cu bucurie că primii vizitatori au sosit în curtea pompierilor cu minute bune înainte de ora stabilită pentru a demara activitatea.

Întâmpinaţi de pompieri îmbrăcaţi în costume de epocă, clujenii au putut face o incursiune prin trecutul şi prezentul salvatorilor.

Cu alte cuvinte, au fost expuse obiecte din colecţia muzeului nostru, cum ar fi o hipopompă de la începutul secolului XX, stingătoare, ţevi de refulare şi alte piese din echipamentul pompierilor de odinioară.

De departe, atracţia principală a publicului a fost expoziţia tehnicii moderne de intervenţie, aşa că cei mici, dar şi cei mari, au putut să se îmbrace cu prezantele pompierilor şi să urce în autospeciale.

Am fost încântaţi să primim şi vizitatori străini, aşa că ghizii noştri au dialogat cu persoane din Ucraina, Ungaria, Polonia sau Canada.

Pe această cale, ţinem să le mulţumim celor care au fost alături de noi cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”. În plus, mulţumim pentru sprijin Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov, Muzeului Etnografic al Transilvaniei, voluntarilor, jurnaliştilor şi tuturor colegilor implicaţi.

Ne dorim să organizăm şi în viitorul apropiat astfel de evenimente, în care să fim aproape de comunitatea clujeană, care ne susţine în permanenţă să ne desfăşurăm cu succes misiunile.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.