Petrecerile zgomotoase, oprite de poliţiştii locali. Sancţiuni de mii de lei aplicate persoanelor fizice şi juridice

Petrecerile zgomotoase, oprite de poliţiştii locali. Sancţiuni de mii de lei aplicate persoanelor fizice şi juridice

Poliţiştii locali au intervenit prin luarea măsurilor legale, în acest week-end, în urma mai multor sesizări referitoare la tulburarea liniştii publice prin ascultarea de muzică la intensitate ridicată, pe timp de noapte, provocând astfel deranjarea cetăţenilor. Astfel, poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale atât în cazul unor persoane fizice, cât ţi în cazul unor societăţi comerciale care au organizat petreceri zgomotoase.

O societate situată pe str. Polonă, Ravero SRL, a fost sancţionată cu 1.500 lei pentru că a tulburat liniştea locuitorilor din zonă prin muzica dată la maxim, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.50.

În dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 03.30, organizatorul unui eveniment desfăşurat în Clubul D’Arc din Piaţa Unirii nr. 5, a fost sancţionat cu aceeaşi amendă, conform Legii 61/1991 republicată deoarece a tulburat liniştea locuitorilor producând disconfort locatarilor din vecinătatea clubului. Acesta a oprit muzica imediat ce şi-a primit procesul verbal.

Alţi doi cetăţeni, care s-au distrat ascultând muzica prea tare, pe timp de noapte, în imobile de locuit de pe străzile Progresul şi Anul 1848, au fost sancţionaţi şi ei cu câte 1.500 lei.

Poliţia Locală Timişoara atrage din nou atenţia că atât persoanele fizice cât şi cele juridice trebuie să ţină cont nu numai de legislaţie, ci şi de faptul că pot deranja ceilalţi locuitori ai oraşului atunci când organizează petreceri, cu atât mai mult cu cât poliţiştii locali vor lua măsurile legale ori de câte ori constată încălcarea prevederilor legale.

BIROUL COMUNICARE, REGISTRATURĂ ŞI EVIDENŢĂ OPERATIVĂ


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.