REŢINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI ŞI EFECTUAREA DE OPERAŢIUNI CU SUBSTANŢE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

REŢINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI ŞI EFECTUAREA DE OPERAŢIUNI CU SUBSTANŢE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

La data de 19 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au prins, în flagrant delict, un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, respectiv efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept.

Astfel, asupra bărbatului, au fost descoperite 4 doze de substanţă pulverulentă, ambalată în folie de aluminiu, iar, în autoturismul acestuia, 54 de grame de substanţă cristalină, albă, o doză de materie vegetală de culoare verde-oliv, precum şi un cântar de precizie.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis un mandat de percheziţie domiciliară, iar, în urma acesteia, au fost ridicate bancnote rulate, care prezentau urme de substanţă pulverulentă albă şi aproximativ 15 grame de substanţă pulverulentă albă.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii.

Faţă de acesta, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere legală.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.