„Săptămâna Naţională a Voluntariatului”marcată în Mediaş

„Săptămâna Naţională a Voluntariatului”marcată în Mediaş

„Săptămâna Naţională a Voluntariatului”marcată în Mediaş

„Primăria Municipiului Mediaş va desfăşura în perioada 10 – 12 mai 2022 o serie de activităţi pentru a marca „Săptămâna Naţională a Voluntariatului”. Evenimentul se desfăşoară anual, la nivel naţional şi este un bun prilej de a mobiliza cât mai multe instituţii şi organizaţii pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunităţii şi pentru a recunoaşte public activitatea voluntarilor.

„La nivel local, cu ajutorul elevilor Colegiului „Şcoala Naţională de Gaz”, coordonaţi de către profesor Cristina Pustai, vor fi organizate în fiecare dintre cele trei zile amintite, activităţi de pictură. Acestea vor avea loc în intervalul orar 14:00 – 17:00, la intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi Petofi Sandor, dar şi la sediul Asociaţiei „Sf. Casian”, situat pe str. 1 Decembrie nr. 23.

De asemenea, în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului vor avea loc acţiuni de igienizare şi înfrumuseţare la Cimitirul Eroilor în zilele de 11 şi 12 mai, între orele 15:00 şi 17:00 şi la Asociaţia „Sfântul Casian”, în data de 12 mai.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.