Scandal la un supermarket din Alba Iulia

Scandal la un supermarket din Alba Iulia

Scandal la un supermarket din Alba Iulia

În urma unui apel la 112, miercuri 5 mai, în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă la sediul unui supermarket din municipiul Alba Iulia. Ajunşi la faţa locului jandarmii au identificat doi bărbaţi care făceau scandal în interiorul magazinului, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

În urma acţiunii jandarmilor s-a prevenit escaladarea conflictului, iar cele două persoane au fost sancţionate conform legii cu suma de 200 de lei şi un avertisment scris.

Reamintim că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, iar în cazurile în care faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, sancţiunile aplicabile sunt amenzile de la 1.000 lei la 3.000 lei.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.