Temperaturi de vară în Prahova , cu o mulţime de evenimente – Noaptea muzeelor

Temperaturi de vară în Prahova , cu o mulţime de evenimente – Noaptea muzeelor

Weekendul care tocmai s-a încheiat, a adus cu el temperaturi specifice lunilor de vară.

La Sinaia, gondola Sinaia şi gondola Carp au funcţionat la programul normal stabilit pentru zilele de weekend.

Gradul de ocupare turistic s-a situat între 80-85% în toate cele trei staţiuni montane, Sinaia, Buşteni şi Azuga.

Acest weekend a fost marcat de „Noaptea muzeelor”. În toate oraşele la nivel naţional, s-a sărbătorit acest eveniment , oferind accesul gratuit tuturor vizitatorilor în toate muzeele, castelele şi clădirile care au o importanţă istorică.

La Ploieşti, la Teatrul Toma Caragiu s-au putut viziona piesele de teatru :”Califul Barza”- vineri,13 mai, ora 18.00, şi duminică, 15 mai, orele 10.30 şi 12.00, la sala Teatrului de Animaţie. Acest spectacol a fost distins cu Premiul pentru scenografie la Festivalul Internaţional al Teatrului Contemporan de Animaţie ImPuls din anul 2019. Spectacolul a fost recomandat copiilor peste 5 ani. Smbata, 14 mai,de la ora 19.00, la sala Teatrului „Toma Caragiu”, s-a putut viziona „TOXIC”. Acest spectacol a fost SOLD OUT.

Duminică, la grădina zoologică de la Bucov , pici şi tătici au colorat, au făcut tablouri din frunze şi petale, au căutat „comori”, au ţopăit cu sacul şi au tras cât au putut de tare la proba cu sfoară.

Pe 14 şi 15 mai, la Ploieşti pe Bulevardul Independenţei, a avut loc TROFEUL PLOIEŞTI, un spectacol automobilistic, campionatul naţional de super slalom şi campionatul naţional de îndemânare auto

Tot pe 14 mai 2022, de la ora 17:00 până la ora 21:30, Domeniul Cantacuzino din Floreşti şi-a deschis porţile pentru a se prezenta.

Au fost expuse materialele realizate în cadrul proiectelor culturale şi educaţionale derulate de Fundaţia Cantacuzino Floreşti şi de partenerii acesteia.

Vizitatorii au avut ocazia să descopere aspecte interesante şi valoroase despre Domeniul Cantacuzino şi despre patrimoniul cultural şi peisager pe care îl deţine.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de OMD, organizaţie de management al destinaţiei, înregistrată din 2008 la iniţiativa ANAT. Aceasta reuneşte într-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judeţean, consilii locale, hoteluri, agenţii de turism, Camera de comerţ şi industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru în consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanţă, al grupului de lucru OMD, şi de asemenea membru fondator şi vicepreşedinte FAPT.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.